Kobber design


Kobber Design er kommet for at blive.

Kobber er utrolig populært indenfor mode og interiør branchen hvor det smukke kobber kan forvandles til alt fra det rå rustikke og industrielle look til det feminine, bløde og romantiske udtryk. Kobber designet giver et forfriskende pust til det nordiske hjem med varme, råhed og stemning smelter sammen og giver et moderigtig udtryk til køkken, interiør og mode.

 

Det industrielle rå udtryk i kobber designet er både velkendt og fornyet i køkkenet uanset om det er professionelt, semi-prof eller i hjemmet. Pander, gryder og køkkenredskaber har benyttet kobber og dets funktionalitet i gennem århundreder. De professionelle og mere luksuriøse køkkenredskaber består netop af kobber og i nyere tid har moden også ført kobber ind i de mere almindelige hjem.

Anvend Kobber I Interiør Designet

Arkitekter og interiør designere har også haft en forkærlighed for kobber, og udover alle de praktiske sider af kobber så er det tilmed en farve og et metal som fortæller en historie og kan forvandles når det sammensættes korrekt. Brugen af kobber i interiøret er blevet rigtig populært og er kommet for at blive.

Varme, farve og det charmerende messing og kobber har bestormet modebranchen. De mere traditionelle metal arter som børstet stål, krom forbindes med det mere kølige udtryk, og nyeste trend med kobber og messing giver et væld af muligheder for at blande, kombinere og forene det rå med det bløde. Et hint eller en enkel detalje kan gøre hele forskellen med den mørke varme kobber farve i eksempelvis smukt hvidt marmor. Kobber og messing forener det rå og luksuriøse og derfor ser man at det ikke bare rykker ind i hjemmene men også natklubber, barer og restauranter inkorporerer kobber og messing i deres produkter, stil og interiører.

Hot Kobber & Messing Trend

Det mørke bløde sorte går aldrig af mode som den lyse hvide nordiske stil heller aldrig vil forsvinde, så er kobber det som bringer varme og charmerende dramatik til det mørke tapet eller møbler. De kølige metaller som stål giver et mere hårdt look, blødere kobber op og giver netop det ønskede luksuriøse eller rå udtryk man leder efter.

 Mange fik øjnene op for kobberets charme da designeren Tom Dixon gik ud med en stor kollektion og væltede modebranchen. Kobber er kommet for at blive og hvis man ikke allerede har forelsket sig i kobberets mangfoldighed og alsidighed så er det om at gå på eventyr og opdag en verden af kobber fra nyt til antik.

Vare tilføjet til ønskeliste

Vi bruger cookies for at sikre den bedste oplevelse. Læs mere her