Black Friday 2024 - Dealicious Danmark

 

Black Friday d. 29. november 2024

Dealicious! Black Friday starter fredag d. 29. november ved midnat, så stil vækkeuret, og kom vær´med til 24 timer fyldt med gode tilbud.

Dealicious! afslører nogle af sæsonens hotteste trends med et smugkig på nogle af top produkterne.

Black Friday, er fredagen efter Thanksgiving i USA, og mange større Retailers i USA har altid betragtet Black Friday som starten på julehandlen. Det er blevet en tradition for rigtig mange amerikaner at holde Thanksgiving og slutte af med shopping start ved midnat til Black Friday.

 

BLACK FRIDAY Udsalget Starter d. 29. november 2024

 

Amerikanerne har i årevis elsket den helt store og crazy shopping dag med fuldstændige vilde priser. Prisfeberen har ramt danmark, så nu kan du også deltage i shopping festen.

Kom fejre Black Friday med dealicious! og oplev 1 dag med vanvittige priser på nogle af årets top produkter.

Fredag d. 29. november 2024 skal der sættes et stort kryds i kalenderen, når vi er klar med et stort udvalg af bestseller produkter med vanvittige gode priser.

Vi glæder os til at se dig!

 

 

Klar, Parat, SHOP….

I USA har Black Friday været en kæmpe shopping fest med meterlange køer, kamp om de vildeste tilbud og bedste varer. Mange Amerikaner kalder ugen op til Black Friday, National Deal Week, hvor man kan finde super deals og tilbud på elektronik, hårde hvidevarer, men også på mange andre spændende produkter.

Er du en godt garvet tilbuds shopper, ved du nok allerede nu hvad du skal købe, og hvad du leder efter når Black Friday tilbuddene vælter ind.

Uanset om du er på udkig efter den perfekte julegave idé, fødselsdagsgaven, noget til den helt særlige person, eller lidt forkælelse til dig selv og familien, så er dealicious! Black Friday stedet for dig!

 

Sæt vækkeuret, og bliv klar til årets nye store shoppedag, Black Friday.

Start dagen med masser af god energi når shopping vanviddet går i gang. En dag sprængfyldt med vanvittige priser på masser af varer, hvor du får muligheden for at finde det du har drømt om længe.

Alle elsker at gøre et godt køb, og derfor er det om at komme først, spotte tilbuddene før alle andre, og nå at svinge kreditkortet før en anden har købt det for næsen af dig.

 

 

Vare tilføjet til ønskeliste

Vi bruger cookies for at sikre den bedste oplevelse. Læs mere her