Aqua MetalTex Opvaskebakke & Stativ - Kobber

Aqua MetalTex Opvaskebakke & Stativ - Kobber

Ny

Italiensk designet køkken tilbehør til det moderne hjem, kontor eller andre steder man ønsker et smart og praktisk opvaskestativ. Opvaskebakken kommer i 3 separate dele som både kan bruges hver for sig og samlet som en enhed. Robust og praktisk med polytherm belagt metal med flot kobber finish.

 

Levering: 2-6 hverdage

More details

299,00 kr

350,00 kr

 

Et smart og dekorativt køkkentilbehør med høj funktionalitet i køkkenet. Produktet er innovativt i design og gør det attraktivt at bruge i hverdagen. Produkterne er fremstillet med tanke på design som den almindelige lethed ved at kunne bruge det og integrerer produktet i hverdagen for alle. Lær de helt små at være med og hold hjem og køkken ryddeligt med lethed.

 

Hemmeligheden bag at vaske op i hånden er at gøre det indbydende, legende let og have rene opryddet køkkenborde og overflader. Aqua MetalTex opvaskebakke og stativ, er det funktionelle design der passer ind i alle livets faser og aldre. Perfekt til det det moderne hjem og liv. Designet er dekorativt at have stående fremme og praktisk til at kunne pakkes væk uden at fylde.

 

Opvaskestativet har en ekstra dryppebakke der kan benyttes under stativet eller som en ekstra aflægnings plads efter vask. Smart når større køkkenredskaber, gryder, vaser m.m. skal rengøres og tørres efter brug. Sættet giver dig den perfekte tørre plads uden at hele køkkenbordet bliver oversvømmet med vand.

 

Aqua MetalTex er fremstillet i Italien med en ekstra belægning af Polytherm ® som er anti-rust og støvafvisende. Designet er moderne og praktisk på samme tid, og sparer plads i køkkenet ved det smarte design.

 

Opvaskestativet er ikke alene smart at bruge i hjemmet, men perfekt til den lille arbejdsplads eller kontor hvor man hurtigt kan vaske op efter sig selv og holde orden når man er mange der bruger køkkenet i pauserne. Arbejdspladsen kan både sparer penge og skåne miljøet ved ikke at sætte gang i en halvtom opvaskemaskine når man let som ingenting kan vaske op, sætte til aftørring, komme senere og sætte de rengjorte ting på plads i skabe og på hylder. Et smart køkkenredskab der har en praktisk funktion og på samme tid et dekorativt tilbehør.

 

 

Materiale:

Kobberbelagt Metal

Produkt:

Opvaskestativ & Bakke

Farve:

Kobber

Mål:

Ca. 35 x 32 x 12 cm.

Indhold:

1 Stk. (3 Dele)

Model:

Aqua Metaltex

Andet: