• Gratis levering ved køb over 499
  • Gebyrfri betaling På alle betalingskort
  • 14 dages returret På alle varer
  • 100% Sikker betaling Online siden 2011

Guld Design Der er 96 produkter i denne kategori

Fabelagtig Guld Design

Guld tilbehør og accessories er ikke bare en design og mode trend, men et evigt design element hvor den gyldne farve hjælper med at skabe en fortryllende atmosfære af sofistikeret luksus og elegance i hjem, køkken og indretningsdesignet. Gyldne nuancer er populære at anvende i indretningen ...

Fabelagtig Guld Design

Guld tilbehør og accessories er ikke bare en design og mode trend, men et evigt design element hvor den gyldne farve hjælper med at skabe en fortryllende atmosfære af sofistikeret luksus og elegance i hjem, køkken og indretningsdesignet. Gyldne nuancer er populære at anvende i indretningen og har været det igennem århundreder.

Guld I Indretningen

Guld er kontrast til farver og tilføjer varme og lys til både de lyse og mørke farver, møbler og rum. Guld er ofte associeret med luksus, luksuriøst interiør og indretning, men har fundet vej ind i de moderne rum. Guld kan i enkelte tilfælde være vanskelige at stå alene og kan give et overdådigt udtryk i stedet for et mere moderne look. Den gyldne farve er utrolig let og flot at lege med sammen med andre farver og materialer som på den måde vil give fornyelse og et forfriskende pust til rum eller produkter. At tilføre guld ind i indretningen kan gøres elegant og let ved at sætte fokus på detaljer eller tilfører enkelte guld produkter der fuldender helheden.

Kombinationen af mørke farve med guld giver et luksuriøst og moderne udtryk og ved at gøre brug af guld som detaljer i materialer og farver får man et moderne og tidløst udtryk. Sammensætter man de mørke farver som eksempelvis guld og sort får man en mere dramatisk parring. Den mørke farve med guld giver et væld af muligheder, og går man den mere overdådige vej så er kombinationen af materialer med guld detaljer et moderne twist på den tunge stil.

Giv et hint af varme og elegance med gyldne design detaljer til rum, hjem og omgivelser.

Læs mere
Viser 1 - 24 af 96 varer
ok

Vi bruger cookies for at sikre den bedste oplevelse. Læs mere her