Handelsbetingelser hos Dealicious.dk

Generelle oplysninger

 


 

Priser

 

Hos Dealicious.dk er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

Betaling

 

Dealicious.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

Levering

 

Dealicious.dk tilstræber at afsende lagervarer samme dag. Estimeret leveringstid kan ses på varen før køb.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 29 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen eller nærmeste pakkeshop.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med GLS eller Postnord

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Leveringstid kan ses ud for den enkelte vare. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

Reklamationsret

 

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Dealicious.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til vores returadresse:

Dealicious Danmark

Østerbrogade 226 st 1

#206

2100 København Ø

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

 

Refusion

 

Hvis der er tale om refusion ved brug af reklamationsret og vi ikke kan tilbagebetale beløbet på anvendt betalingskort ved køb, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

Fortrydelsesret

 

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop i henhold til forbrugeraftaleloven.

Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Hvis du returnerer en vare i tide, og har anmeldt ønsket om at gøre brug af fortrydelsesretten indenfor 14 dage efter modtagelsen, refunderes det fulde beløb tilbage til din oprindelige betalingsmetode.

Hvis du efterspørger en refundering for en vare indenfor 14 dage, men af den eller en anden grund er forhindret i at kunne returnere den til os, bedes du kontaktes os så hurtigt muligt. Det er dog op til os at beslutte, om vi kan refundere eller ej.

 

Perioden regnes fra den dag;

- Hvor du modtager ordren.

- Varen udleveres fra udleveringssted, f.eks. pakkeshop eller posthus

- Varen stilles på leveringsadressen eller andet aftalt sted med transportør

- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.

- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fristen indebærer at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om at du ønsker at fortryde dit køb.

I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde returformularen her: https://dealicious.dk/Standardfortrydelsesformular.pdf

og sende varen til:

Dealicious Danmark
Østerbrogade 226 st 1
#206
2100 København

 

Fra du har meddelt din fortrydelse skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på hello@dealicious.dk

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom. Retur gebyrer og returfragt for uafhentede forsendelser fra transportøren samt ekspeditionsgebyr fra 60 kr. dog maks. 90 kr. vil blive fratrukket det refunderede beløb.

 

Uønskede varer sendt retur til os, uden kontakt til kundeservice på: hello@dealicious.dk, og uden RMA nr. vil ikke blive accepteret. I tilfælde af du alligevel forsøger at returnere, kan vi blive nødt til at sende den tilbage til din standard leveringsadresse, og bede dig om at dække leveringsomkostningerne.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

 

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen, f.eks barbermaskiner, hygiejneprodukter, cremer m.m.

For disse varer gælder fortrydelsesretten kun, hvis den originale emballage er ubrudt.

- Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.

- Varer, hvor plomberingen er brudt.

- Værdikoder og gavekort

- Køb foretaget som erhvervsdrivende

- Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

- Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

- Aviser, tidsskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.

- Aftaler indgået på offentlig auktion.

- Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

 

Returnering

 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal sende din vare retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret ved at kontakte os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Vi anbefaler at du ved returnering sørger for at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Pakken skal sendes med omdeling til vores returadresse, vi anbefaler Postnord eller GLS. Pakker leveret til andre afhentningssteder/pakkeshops, vil ikke blive afhentet.

 

Varens stand ved returnering

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

 Vi anbefaler at du sender varen retur til os i original emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medfører en værdiforringelse af varen, da varen kan påføre sig skader undervejs i transporten, som du kommer til at hæfte for.

Bemærk at dette især gør sig gældende for elektronik og skrøbelige varer som glas.

 

Tilbagebetaling

 

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder evt. fragt betalt ved køb (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Persondatapolitik

 

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

 

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Dealicious.dk. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

 

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: hello @ dealicious.dk

 

 


 

Kontaktoplysninger

Dealicious Danmark ApS

Amerika Plads 20
2100 København Ø
CVR nummer: 41959363
email: hello@dealicious.dk

Postadresse/Returadresse

Dealicious Danmark ApS
Østerbrogade 226 st 1, #206
2100 København Ø

Vare tilføjet til ønskeliste

Vi bruger cookies for at sikre den bedste oplevelse. Læs mere her