• Gratis levering ved køb over 499
  • Gebyrfri betaling På alle betalingskort
  • 14 dages returret På alle varer
  • 100% Sikker betaling Online siden 2011

Ure Der er 546 produkter i denne kategori

Er du en af dem som er meget punktlig eller går op i at alt i dagligdagen er nemmere når det er organiseret?
De siger at man kan anskue ens personlighed ved det første indtryk ved at kigge på deres ur, uanset om det er et designer ur eller et eksklusivt ur solgt hos et af de førende online shops i Danmark.

Vi går meget op i kundeoplevelse...

Er du en af dem som er meget punktlig eller går op i at alt i dagligdagen er nemmere når det er organiseret?
De siger at man kan anskue ens personlighed ved det første indtryk ved at kigge på deres ur, uanset om det er et designer ur eller et eksklusivt ur solgt hos et af de førende online shops i Danmark.

Vi går meget op i kundeoplevelsen hos Dealicious skal være i top når du er på udkig efter dine favorit ur designs og vi fører de mest populære brands indenfor herreure og dameure som Emporio Armani, Daniel Wellington, Invicta, Skagen og mange flere. Det er nemt at sammenligne urerne og har du spørgsmål står vi parat til at svare på dem. Vi har stort udvalg af forskellige stilarter og typer som f.eks. herreure med læderrem, dameure med keramik urremme og vi er sikre på at du kan finde et ur som giver dit look et boost i den rigtige retning.

Herreure kommer med forskellige praktiske funktioner som vandtætte ure. Disse ure er perfekte til det danske vejr, da du ikke behøver at bekymre dig for regnvejret når du er ude. Går vi højere op i vandbeskyttelse niveau kan man bære uret uden at skulle bekymre sig om det når man svømmer eller dykker. Urerne er en god investering og de vil holde i langt tid efter køb. Køb et ur med de rigtige funktioner og egenskaber, så vil din investering holde i lang tid.

Vi tilbyder også dameure og herreure der er perfekte til business brug og for studerende i alle prisklasser samt fashion ure. Der er de klassiske designs som har været på mode i mange årtier. Blandt udvalget finder man også modeure som bærer det nyeste designs og trends som Michael Kors og Marc Jacobs ure.

De førnævnte modeller er blot et lille udpluk af de forskellige slags mærker og typer som vi fører og du vil altid kunne finde din favorit designers nyeste kollektion eller modeller. Shoppen er designet så du nemt kan kigge rundt efter dit mærke og sortere efter priser og modeller. Billederne er lavet så der kan zoomes ind og man kan nyde de små detaljer som urernes design byder på.

For at sikre os optimal kvalitet bliver alle ure beset før de sendes ud for at sikre os at alt er som det skal være og at evt. plomberinger og beskyttelsesfilm er ordentligt sat på.

Når du er på udkig efter et armbåndsur til en speciel begivenhed eller til en gave til en du holder af, sætter vi brugeroplevelsen i forreste række så du nemt og hurtigt kan navigere rundt på shoppen uden unødvendig tidsforbrug. Gå på opdagelse i de forskellige kategorier og find din yndlings designer, mærke eller få inspiration til dit næste køb af designer ure i ro og mag fra din computer, mobil eller tablet.

Skule du mod forventning ikke finde det du leder efter er du velkommen til at kontakte os, vi står altid klar til at hjælpe dig og imødekomme dine ønsker bedste muligt.

 

Læs mere
Viser 1 - 24 af 546 varer
ok

Vi bruger cookies for at sikre den bedste oplevelse. Læs mere her