• Gratis levering ved køb over 499
  • Gebyrfri betaling På alle betalingskort
  • 14 dages returret På alle varer
  • 100% Sikker betaling Online siden 2011

Perle Smykker Der er 51 produkter i denne kategori

Gå på opdagelse i en drømme-verden af smykker med ægte ferskvandsperler. Perle smykkerne findes i et bredt udvalg af designs, farver, former og ikke mindst, er alle unikke og smukke. Skal du forære en helt særlig gave så gå på opdagelse i blandt vores brede udvalg af smykker med unikke og &a...

Gå på opdagelse i en drømme-verden af smykker med ægte ferskvandsperler. Perle smykkerne findes i et bredt udvalg af designs, farver, former og ikke mindst, er alle unikke og smukke. Skal du forære en helt særlig gave så gå på opdagelse i blandt vores brede udvalg af smykker med unikke og ægte ferskvandsperler. Find alt fra armbånd, fingerringe, halskæder, hårsmykker, og ikke mindst øreringe i håndlavede og tidløse designs.

Ferskvandsperler er unikke, til at betale og elsket af alle verdenen over. Mange designers anvender ferskvandsperler i deres designs på grund af ægte ferskvandsperler er unikke i form og kommer i et væld af farver og attraktive udseende. De mest almindelige perle forme er karakteriseret i form af Barok til næsten perfekt runde ferskvandsperler. Et godt sted at starte er med perle formen ”button” som er meget klassisk og elegant i dens udstråling.

Læs mere
Viser 1 - 24 af 51 varer
ok

Vi bruger cookies for at sikre den bedste oplevelse. Læs mere her