Om Dealicious

Dealicious er en dansk livsstils webshop, og har siden 2011 budt danskerne på et bredt udvalg af produkter, kendte og mindre kendte designers, og ikke mindst inspirerende produkter der hylder alle livets stunder.

Hvad kan du forvente at finde hos os? Vi deler tips, tricks og inspirerende ideer som hjælper dig med at forvandle dit hjem til det inspirerende hjem du altid har drømt om, og priser der er fornuftige og i øjenhøjde, hvor alle kan være med. Har du spørgsmål eller andet, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig på bedste vis.

Dealicious så dagens lys i 2011, da vi havde et brændende ønske om at kunne tilbyde spændende varer til fornuftige priser til vores kunder, der er på udkig efter både mainstream produkter, mode tendenser, hverdags luksus m.m.

Vi har en baggrund og solid erfaring indenfor indkøb og salg til B2B kunder og fysiske butikker i hele Norden, men har valgt at fokusere på den kvalitetsbevidste kunde på jagt efter gaver, ting til hjemmet og alt der spreder glæde i hverdagen.             

Vi har en fælles beundring for alt hvad der rør sig indenfor livsstil, mode, design og interiør.

Med mange års erfaring i rygsækken tog det ikke lang tid før Dealicious så dagens lys. Gode tilbud af både design og mode produkter til fornuftige priser, så alle vores kunder kunne gøre en god deal på deres favorit varer.

Vi specialiserer os mest indenfor smykker, ure, bolig designs, og vi bliver begejstrede når vi oplever at så mange af vores kunder omfavner vores sammensætninger af kollektioner og produkter.

Vores mission er at give vores kunder adgang til et stort udvalg af unikke produkter til gode priser, så der er plads til alle livets fornøjeligheder.

Soveværelse

Find alt fra dynebetræk, lamper og puder. Design dit eget frirum i huset hvor du kan slappe af og lade batterierne op. Giv soveværelset nyt liv med farverige og mønstrede gulvtæpper eller red op med pyntepuder og sengetæppe på sengen for et fuldendt udtryk. Er du så heldig at have både gæsteværelse og børneværelser er vi sikre på at du også finder inspirerende produkter til at skabe skønne rum i dit hjem.

Kitchen & Dining

Lav køkken og spise rum til det ultimative sted at mødes for både familie og venner. Fyld rummene med funktionelle og smukke designs der skaber det ultimative og hyggelige rum at være sammen og nyde gode stunder i. Dealicious har et bredt udvalg af produkter til køkken, middagsbord, bar og alt du har brug for at trylle og eksperimenterer i køkkenet. Vi har de bedste køkken gadgets og alt du har brug for at dække op og underholde familie og gæster. Vælg imellem alle de store mærker som Vitamix, George Foreman, Russel Hobbs, Pyrex, Laguile, WMFZwilling etc. Eller gå på opdagelse i udvalget af mindre kendte up and coming mærker, med spændende designs. Vælg funktionelle designs og produkter som tidens mode elsker og skab alt fra elegante, farverige, nostalgiske, stilfulde udtryk som du ønsker og drømmer om i jeres fælles rum i huset.

Spisestue & Stue

De fleste moderne hjem har flyttet hverdagen over i samtale køkkenet, men stuen som ofte rummer spisebord og hyggeligt samvær er ikke længere kun til weekender og gæste brug. Oplev et rummeligt og stemningsfyldt rum med plads til alle livets stunder. Gå på opdagelse i et spændende udvalg af produkter når der skal hygges i sofaen om aftenen, dækkes op til søndagsmiddage med familie og venner eller når weekend og hverdag byder på hygge og sjov. Hjemmebaren kan fyldes op med funktionelt design og sjove bar gadgets, og når tiden er inde til øl, vin eller Whisky tasting, kan du dække op med de helt rigtige glas der gøre oplevelse og nydelse endnu større for både dig og dine venner. Find alt hos Dealicious fra dækkeservietter, glas, bestik, tallerkner, lysestager, lækkert bar tilbehør og meget mere.

Kontor & Arbejdsrum

Organisér et praktisk kontor og arbejdsrum, uden at gå på kompromis med design og stil. Hos Dealicious finder du et stort udvalg af produkter til kontor og arbejdsrummet, og den studerende kan fylde taske og værelse med flot praktisk stationary og tilbehør som kuglepens holder, saks, klistermærker, tapeholder m.m. Du vil finde alt fra kontorbords artikler til lamper, gulvtæpper og rammer.

Udendørs, Grill, BBQ, have

Udnyt udendørs arealerne på bedste vis, og gør dem til helårs rum. Nyd aftensmaden udenfor, inviter gæster på grill og barbecue hvor du kan dække op med passende tallerkner og bestik til hamburger, grill pølser, fisk og andre lækkerier. Gør have og udendørs arealer til en del af dit fri rum, hvor en kop varm te og kaffe nydes med en god bog, en kold øl eller glas vin deles i godt selskab med venner og når blot livets rammer har brug for natur og luft kan du sammensætte det med inspirerende produkter der skaber dit og familiens ekstra fælles sted med plads til gode stunder sammen.

 

Rigtig god fornøjelse på Dealicious!

 

 

 

Miljøvenligpakning

Vare tilføjet til ønskeliste

Vi bruger cookies for at sikre den bedste oplevelse. Læs mere her