Moderne Design Køkkenrulle Holder – Guld

Moderne Design Køkkenrulle Holder – Guld

Ny

Smart og praktisk køkkenrulle holder i stabilt design. Køkkenrulle holderen er uundværlig i dagligdagen og med denne dekorative køkkenrulle holder bliver det til en glæde hver gang den benyttes. Køkkenrulle holderen er let at rengøre og både praktisk og dekorativ på køkkenbordet.

 

Udsolgt

More details

249,00 kr

299,00 kr

 

 

Køkkenrulleholderen der både er praktisk og dekorativ i køkkenet og selv på bordet i hverdagen. Den praktiske funktionalitet gør at holderen er god at have lige ved hånden når man har brug for det, og tilføjer et design udtryk til køkken og rum.

 

Nemt at have køkkenrullen lige ved siden af under madlavningen, og hurtigt kan man få tørret pletter og spildte småting op med det samme og uden problemer. Køkkenrullen er uundværlig når man laver mad og giver det praktiske køkkenredskab som man altid har brug for og ikke vil have er langt væk når man står med flydende sager ned af sig eller på gulv og bord.

 

Små børn og børn i det hele taget er vidunderlige at have med i køkkenet. De synes at det er spændende at være med til at tilberede, hakke, snitte og finde ingredienserne frem når I laver mad sammen. Det giver godt sammenhold og køkkenet bliver ofte det sted hvor den afslappede samtale kommer i gang. Men som altid med små børn kan det blive lidt for sjovt til tider, og der vil være masser af ting der skal tørres op undervejs. Køkkenrullen er her også et uundværligt redskab og små beskidte fingre kan rengøres hurtigt og nemt før der tages fat på næste sjove udfordring.

 

Hverdagsservietten er blevet køkkenrullen. Nemt, billigt og let at indtage måltiderne hvor køkkenrullen er smart at få tørret mund og fingre med under måltidet. Køkkenrullen er let at tørre krummer og andre ting fra bordet væk med efter familien har forladt bordet, og tiden skal bruges fornuftigt i en travl hverdag, og derfor er det let at have hurtig rengøring med klud, køkkenrulle og andre nemme løsninger lige ved hånden, så tiden kan bruges med familien.

 

I køkkenet findes næsten i alle hjem et køkkenbord eller lille spisebord til hverdagsbrug, og det er også her at vi har det hyggeligt med besøgende der kigger uanmeldt forbi eller når kærstesorgerne skal klares med veninderne. Tårer, snot og grin kan have brug for et stykke køkkenrulle og her kommer den praktiske og smarte køkkenrulle igen på bordet. Ingen vil have en grim genstand frem for sine gæster, men et stykke dekorativt tilbehør i køkkenet er kun med til at give et godt indtryk og ro i sjæle når man får uventet besøg.

 

Køkkenrulleholderen er uundværlig og derfor ønsker vi at vores hjem og køkken er indrettet med praktiske, smarte og gerne smukke og dekorative genstande.

 

 

 

 

Materiale:

Forgyldt Jern

Model:

House & Home

Produkt:

Køkkenrulleholder

Mærke:

Vertex

Farve:

Guld

Mønster:

N/A

Indhold:

1 Stk.

Mål:

Ca. 31x 15 x 15 cm.

Andet: