• Gratis levering ved køb over 499
  • Gebyrfri betaling På alle betalingskort
  • 14 dages returret På alle varer
  • 100% Sikker betaling Online siden 2011
Luksus Kaffedåse Inkl. Bambus Låg – Mat Stål - Sort

Luksus Kaffedåse Inkl. Bambus Låg – Mat Stål - Sort

Ny

Kaffedåse i et attraktivt design i luksuriøst mat stål. Kassedåsen er designet med et ensartet mønster i stål materialet der giver dåsen struktur og et stilfuldt udtryk. Dåsen passer godt ind i det moderne køkken og har en flot funktionel design detalje med det tætsluttende bambus låg der står flot i kontrast til det matte stål.

 

Levering: 2-6 hverdage

More details

249,00 kr

349,00 kr

Moderne og stilfuld opbevaring af kaffebønner eller malet kaffe. Det rå industrielle design giver kaffedåsen ekstra karakter og moderne udstråling der passer godt ind i det stilrene køkken.

 

Kaffedåsen er elegant, praktisk og i funktionelt design. Stål dåsen er lufttæt og perfekt til at holde kaffen frisk så der altid kan nydes en friskbrygget kop kaffe fyldt med smag og aroma.

 

Findes der noget bedre end at stå op til duften af kaffe? Start dagen med en varm friskbrygget kop kaffe for at komme godt ud af døren. Kaffedåsen er nem at bruge i hverdagen, genopfylde med kaffe når den er tom, let at rengøre og dekorativ at have stående fremme i køkkenet.

 

Designet kombineret med den rå matte sorte farve og guld detaljer, giver kaffedåsen et moderne og stærkt udtryk. Bambus låget bryder det hårde udtryk og giver et naturligt og forfriskende moderne hint af design. Kombinationen af materiale og design form er helt perfekt.

 

Er du vild med kaffe, så sørg for at opbevare den korrekt. Malet kaffe holdes bedst køligt, mørkt og i en form af opbevaring der forsegles og holder smag og aroma frisk til den skal bruges.

 

Tekøkken eller personale køkkenet på arbejdspladsen kan piftes op med små funktionelle design elementer med praktiske egenskaber. Kaffedåsen passer godt ind på hylde og bordoverflade uden at rode men bliver en integreret del af design og stemning i rummet.

 

 

Mærke:

T Living

Model:

Coffee

Produkt:

Opbevaring/kaffedåse
Indhold:

1 Stk.

Materiale:

Bambus, Silikone, Stål

Kapacitet:

Ca. 1 Liter

Farve:

Mat sort/Natur

Mål:

Ca. 11 x 11 x 15,5 cm.

Andet:

ok

Vi bruger cookies for at sikre den bedste oplevelse. Læs mere her