Moderne Design Vinglas Inkl. Mønster - 2 Stk.- Guld

Moderne Design Vinglas Inkl. Mønster - 2 Stk.- Guld

Ny

Dekorative og smukke vinglas uden fod i robust og brudsikkert design. Vinglassene er det perfekte tilbehør til picnic, camping, stranden eller til det moderne hjem. Glassene er fremstillet i rustfrit stål der holder væsken kølig i længere tid end almindelig glas. Det smukke ætsede mønster passer perfekt ind i det smarte design og er en ægte eye-catcher.

 

Udsolgt

More details

349,00 kr

399,00 kr

 

 

Gavesæt med stilfulde vinglas uden fod i specielt brudsikkert design. Glassene er praktiske at medbringe på en hyggelig picnic i det grønne, ved bålet på stranden eller når ferien byder på roadtrips og camping i det fri. Vinglassene har en perfekt form der ligger godt i hånden og er et smukt moderne valg af glas.

 

Glassene er fleksible og kan bruges til meget mere end vin og byder på mulighed og smuk præsentation af dessert, frugt eller som vand og drinksglas.

De gyldne glas er udført i rustfrit stål og smuk gylden overflade med ætset mønster. Temperaturen på indholdet holdes køligt i længere tid end normale glas, og er derfor helt perfekte på en varm sommerdag eller til desserter.

 

Et stilfuldt tilbehør til når festen er godt i gang og der skal mixes drinks og sjove blandinger. Får du serveret et glas fyldt med isterninger, lækre cocktails og drinks pyntet med sjove ting, gør det hele oplevelsen meget bedre. Natklubben og baren der har investeret tid og gjort sig ekstra umage for at gøre drikke oplevelsen endnu bedre og til noget som man husker, er et sted der er værd at huske. Alle detaljer er værd at bemærke og netop sådanne smukke glas med multifunktion gør dem smarte når festen er godt i gang.

 

Sættet består af to vinglas uden fod og vil give en ægte ”wow-oplevelse” når æsken åbnes. Glassenes dekorative design skiller sig ud og er en gave man vil huske.

 

Instagram værdige glas med charme og høj dekorationsværdi. Nyd at tage lækre billeder og posts sjove og flotte opstillinger af morgenmad, snacks eller vilde drinks fra weekendens fester. Glassene er et must have og er vilde at have med på farten uden at skulle tænke videre over at de kan gå i stykker. Imponer med at hive flotte moderigtige vinglas op af tasken på festival og skyld dem hurtigt af i hånden og de er klar til brug igen.

 

Smukke og stilfulde glas til brylluppet eller andre særlige festlige begivenheder. Glassene giver det ekstra på bordet og holder et elegant niveau der vil skabe en uforglemmelig atmosfære. Pynt op med blomster og tilbehør og lad glassene være en del af fest temaet med praktisk funktion.

 

 

 

 

Materiale:

Forgyldt ædelstål

Model:

Lux

Produkt:

Vinglas uden fod

Farve:

Guld

Mønster:

Ætsning i overflade

Indhold:

2 Stk.

Mål:

Ca. 10 x 9,5 x 9,5 cm.

Andet:

Kun håndvask. Anbefales ikke at glassene kommes i opvaskermaskine.