Praktisk Roterende Krydderistand -8 x Glasbeholdere – Rosa Guld

Praktisk Roterende Krydderistand -8 x Glasbeholdere – Rosa Guld

Ny

Lille smart krydderistand fyldt med glasbeholdere. Standen kan rotere 360 grader og kommer med praktisk håndtag så standen kan flyttes rundt efter behov under madlavningen. Den roterende krydderistand er den perfekte hjælper i køkkenet og er let at genfylde når krydderierne er opbrugte.

 

Levering: 2-6 hverdage

More details

379,00 kr

499,00 kr

 

Materiale:

Rosa Forgyldt metal

Produkt:

360 graders roterende krydderistand

Mål:

Ca. 18 x 18 x 20 cm.

Glas: ca. 9,7 x 5,1 cm.

Indhold:

1 x Stand

8 x Krydderiglas

Krydderi:

Lauerbærblade:

Frigiver smag under madlavningnen ved ex. simreretter og dampning af fisk. Perfekt at anvende i gryderetter, supper, marinade m.m.

Persille:

En af de mest alside krydderier der findes. Persillens milde bitre smag forstærker smag og giver retten balance.

Groft Salt:

Store stykker groft salt giver ekstra friskhed når man tilbereder og forbereder kød og fisk. Tilføjer smag til saucer, supper og grøntsager.

Oregano:

Stærk aroma med jordagtig note der tilføjer et ekstra smagselement til et bredt udvalg af fødevarer og retter såsom saucer, lam, retter med æg og ikke mindst grøntsager.

Rosmarin:

En af de mest komplekse urter med en destinktiv grannåle aroma med bitter sød smag. Velegnet til lam, ærter, grøntsager, oksekød og fisk.

Fennikel frø:

En anis-agtig smag med varme og sødme. Få mere smag frem ved at tør-stege dem og kværne frøene. Perfekt til fiskesuppe, fiskefond, salat eller bland det i pølseblandingen og oplev hvor meget smagen af fennikel giver den helt rigtige pølse-smag som vi kender den.

Basilikum:

Utrolig aromatisk med et hint af peber, anis og mint. Basilikum er næsten synonym med italiensk madlavning men kan egentlig tilføjes til enhver ret for at give dybde og smag.

Stødt kanel:

Dette brune træagtige krydderi er utrolig aromatisk og har et sødt næsten saltet element. Kanel giver det helt rigtige til grød og puddinger. Et fantastisk og alsidigt krydderi.

Rengøring:

Tør af med en fugtig klud efter brug. Ikke egnet til opvaskermaskine.

Krydderiglassene kan håndvaskes og tørres før de fyldes med krydderier

Andet: