Sale! Marcato Atlas 150 – Italiensk Gourmet Pastamaskine

Marcato Atlas 150 – Italiensk Gourmet Pastamaskine

Ny

Højkvalitets pastamaskine i sublimt italiensk design fra en af Italiens Gourmet producenter indenfor køkkenudstyr. Pastamaskinen er ikke alene funktionel, men er et smukt køkken tilbehør at have stående fremme. Oplev en gourmet nydelse ved hjemmelavet frisk pasta. Let at anvende og med 10 forskellige indstillinger for tykkelse og præcision. 

 

Levering: 2-6 hverdage

More details

395,00 kr

699,00 kr

Marcato hovedkontor befinder sig i Campodarsego, Padua regionen i Italien, og har siden 1938 specialiseret sig i godt håndværk i sublimt design. Marcato er en global markeds leder, og har igennem alle årene leveret højkvalitets produkter til gourmet elskere.

 

Pastamaskinen Atlas 150 er den mest populærer pastamaskine til at lave frisk pasta

i køkkenet derhjemme. Tryl frisklavet lasagne, fettuccini og 14 andre slags pasta frem  og overrask venner og familie med delikate og spændende pasta retter der vil bringe jer direkte til Italiens charmerende omgivelser for hver bid.

 

Er du vild med Italien og alt der hører til livsstilen, så er det et must have i køkkenet at have en god pastamaskine. Marcato livsstilen er netop glæden ved madlavningen og hænge ud med venner og familie i køkkenet efter en arbejdsdag hvor der snakkes, grines og livet leves. Køkkenet er et afslappet miljø hvor glæde opstår og lækre, sunde retter tilberedes og nydes med dem du holder af.

 

Pasta er universal men frisk hjemmelavet pasta er noget helt særligt!

Atlas 150 pastamaskinen gør det enkelt og let for selv førstegangsbrugeren

at begive sig i gang med at lave de mange forskellige typer af pasta.

 

 

Opskriften fra Marcato på en god grund opskrift på frisk pasta er et rigtig godt sted at begynde. Med tiden kan man eksperimentere og udvikle dejen så den passer til netop din smag.

 

PASTA DEJ:

Ingredienser

250g. ”00” hvedemel

250g. durum hvedemel (Semolina)

5 hele æg og vand fyldes op til total 250g.

 

 

Bland mel i en stor skål, derefter æg og vand i midten af mel blandingen. Pisk æg og vand med en gaffel og bland det hele grundigt igennem med melet. Bland IKKE salt i!

Ælt dejen med hænderne til dejen er helt glat. I tilfælde af at dejen er for tør, kan der tilføjes vand, og hvis dejen er for klæbrig kan der tilføjes lidt ekstra mel.

Den perfekte dej vil ikke klistre til fingrene. Fjern dejen fra skålen og læg det på et bord med let drysset mel.

Hvis der er behov for det kan dejen æltes lidt mere på bordet med hænderne og opdel det i mindre stykker.

 

Mærke:

Marcato

Model:

Atlas 150

Type:

Pastamaskine
Mål: 20,3 x 20,3 x 17,8 cm.

Materiale:

Aluminium