• Gratis levering ved køb over 499
  • Gebyrfri betaling På alle betalingskort
  • 14 dages returret På alle varer
  • 100% Sikker betaling Online siden 2011
Retro Design Væg Lampe – 1 Stk. – Sort/Guld

Retro Design Væg Lampe – 1 Stk. – Sort/Guld

Ny

Elegant og dekorativ lampe til væg der givet et flot blikfang i rummet. Lampen kommer i moderne retro design med kombination af farverne guld og sort. En charmerende og stilfuld lampe der er med til at skabe en hyggelig atmosfære i rummet og det tidløse design gør den anvendelig som både stemning, hygge og nat lampe.

 

Levering: 1-3 hverdage

More details

399,00 kr

579,00 kr

Stilfuldt tilbehør til hjem, kontor, butik m.m.

Den dekorative væglampe er designet i moderne Retro design og passer ind i både det stilrene design rum og rum med farver, mønstre og personlig stil.

 

Væglampen giver et varmt og hyggeligt lys der spreder stemning og en smuk atmosfære i rummet. Lampen kan anvendes alene eller kombineres med flere for et stærkere lysindtryk og design element.

 

Retro lampen er også flot som sengelampe og giver et behageligt lys før sengetid. Væglampen kommer med praktisk skærm i sort og gyldent messing vægophæng. Farvekombinationen og det formskønne design passer perfekt ind i en afslappet og smuk stemning i sovevæelse eller gæsteværelse. Vær opmærksom på at produktet anvender væg tænding/lysdæmper, og ikke har tænd/sluk knap.

 

Hæng flere lamper op ved siden af hinanden eller med lidt mellemrum over sofa og skab et design inspireret look i stuen.

 

Lampen kan benyttes hvor som helst man ønsker et dekorativt design tilbehør og smukt lys.

 

 

 

 

Materiale:

Metal, Børstet Messing

Farve:

Sort, Guld (Messing)

Indhold:

1 Stk.

Mål:

Ca. 15 x 10 x 20 cm.

Max Watt:

40 Watt

Fatning:

E14

Spænding:

220-240 Volt

Energiklasse:

A++
ok

Vi bruger cookies for at sikre den bedste oplevelse. Læs mere her