Elegante Garderobe & Tøjbøjler – 30 Stk. - Guld

Elegante Garderobe & Tøjbøjler – 30 Stk. - Guld

Ny

Smarte bøjler i stilfuldt og robust design der giver mulighed for en enkel, dekorativ og praktisk løsning i klædeskab, garderobe eller entre. De gyldne bøjler er også velegnet til brug i den lille butik, showroom eller messestand. Bøjlerne kommer i standard størrelse i forgyldt metal i slim design der både sparer plads og giver et stilrent og moderne udtryk.

 

Midlertidigt udsolgt

More details

429,00 kr

579,00 kr

 

 

Stilfuldt bøjlesæt med moderne og elegante tøjbøjler til den modebevidste mand og kvinde. Hold både god orden og beskyt tøjets form og materialer med gode bøjler i skabet. Er du en af de heldige som har et walk-in-closet eller påklædningsrum så er det en stor fornøjelse at se tøjet hænge smukt på dekorative og praktiske bøjler der er specielt designet til at støtte tøjets form og materiale. Har man beskeden plads i lejlighed og skab så er bøjlerne også en rigtig fremragende ide, da de er med til at spare god plads og holde alt ryddeligt på meget få kvadratmeter.

 

Er det tid til at få ryddet godt op i garderobe og klædeskab, så giv nyt liv til både dit tøj men også hele oplevelsen for dig selv og familien. Findes der noget bedre end at gå ind og vælge det stykke tøj som du elsker at have på og sammensætte dagens outfit uden problemer. Få godt overblik, farvekoordiner og sammensæt flere outfits i skabet med det samme når øjene har ro og kan fokuserer på selve tøjet i stedet for flere typer af bøjler i forskellige farver og materialer. Her findes stil og perfekt ophængt tøj og kan let opdeles i hverdags tøj, festtøj og efter sæson.

 

Sættet med bøjler er ikke bare et dekorativt og flot tilbehør, men de er praktiske, slidstærke og robuste. Bøjlerne er fremstillet i stærk metal og kan derfor klare overtøj og tunge beklædningsgenstande uden problemer.

 

Sættet består af 30 stk. bøjler og kan give orden og fornyelse til klædeskabet. Designet er slankt og sparer plads i garderoben.

 

Bøjle designet er slankt og elegant og tilbyder den stilfulde løsning til klædeskab, garderobe, entre eller tøjstativ til den lille butik. Bøjlerne er også en fin detalje i skønhedsklinikken, hos tandlægen eller den lille boutique, hvor gæsterne kan hænge overtøj og frakker alt imens der shoppes eller nydes en lille beauty behandling.

 

Bøjlerne er yderst velegnet til hverdagsbrug, og netop det solide og robuste materiale gør dem anvendelige i dagligdagen.

 

 

 

 

Materiale:

Forgyldt Metal

Model:

Elegance

Produkt:

Bøjler

Mærke:

Vanity

Farve:

Guld

Mønster:

N/A

Indhold:

30 Stk.

Mål:

Ca. 45 x 18,8 x 0,32 cm.

Andet: