Orient Herreur Mako III - RA-AA0002L19B

Orient Herreur Mako III - RA-AA0002L19B

Orient

Ny

Orient RA-AA0002L19B Mako III er seneste nyhed fra den populære Ray og Mako serie. Herreuret kommer med flot blå urskive og urkrans. Drevet af det nye F6922 urværk som byder på skarp præcision og pålidelighed. Glasset er af safir som kun overgås af diamant i hårdhed. Dette alsidige design gør at Mako 3 kan bruges til næsten alle lejligheder.

 

udsolgt

More details

1 895,00 kr

3 495,00 kr

2 års garanti

 

 

 

Orient Mako 3 RA-AA0002L19B tilbud

Orient RA-AA0002L19B Mako 3 herreur fra det anerkendte japanske mærke byder på både in-house urværk med
samt safir glas. Dette flotte ur kommer med en blå urskive samt urrem i rustfrit stål. Passer ti både arbejde og
fritid og nemt bruges til alle outfits, casual som de mere formelle. Mako III kommer i original Orient urboks
inklusiv gratis levering.

 

 

Herreuret er det ultimative tilbehør til den moderne mand. Hvad er det som gør at en mands udstråling er stærk, moderne, maskulin og stilfuld? Tidligere gik mænd til skrædderen for at syet det helt rigtige jakkesæt med tilhørende accessories som slips, lommetørklæde, hat m.m. Derefter var det vigtigt at have et par gode lædersko, ure, frakke der skulle fuldende mandens stil og position. I dag er udvalget af tøj og tilbehør til manden blevet større og i forskellige prisklasser, men et af de vigtigste elementer for at fuldende en mands ”look” og udstråling er stadigvæk det samme. Uret!

 

Herreuret kan være alt fra det klassiske, sporty, digitale, og ikke mindst et statement for mænd i alle aldre. Især den yngre aldersgruppe af mænd er blevet betaget af ure i alle afskygninger, og det er svært ikke at se hvorfor. Et flot herreur kan samle et helt look men på samme tid udstråle modernitet og frihed. Et herreur kan sorterer drenge fra mænd, udskille sig fra mængden og ikke bare være et godt ur men til at være et suverænt herre ur.

 

Mænd kan vælge ure alt afhængig af lejlighed, tøj og udstråling. Et herreur kan fortælle en historie og være det som gør outfittet mere afslappet eller mere stilet end ved første øjekast. Detaljerne er vigtige og det samme gælder når man vælger uret der matcher og fuldender hele sættet.

 

Hvis man bare kan vælge et stykke tilbehør der passer til alt og alle lejligheder, så vil de fleste mænd vælge et godt ur på håndleddet. Komfortabelt, tilpasset og med udstråling.

 

 

 

Mærke:

Orient

Model:

RA-AA0002L19B

Urkasse materiale:

Rustfrit stål

Rem farve:

Sølv

Rem materiale:

Rustfri stål

Urværk:

Automatisk

Display:

Analog

Urskivens farve

Blå

Glas:

Safirglas

Urkasse diameter:

42 mm

Tykkelse:

13 mm

Vandbeskyttelse:

20 bar