• Gratis levering ved køb over 499
  • Gebyrfri betaling På alle betalingskort
  • 14 dages returret På alle varer
  • 100% Sikker betaling Online siden 2011
Hugo Boss Black Pioneer 1513708 Herre Armbåndsur

Hugo Boss Black Pioneer 1513708 Herre Armbåndsur

Hugo Boss

Ny

Dette stilfulde Pioneer armbåndsur fra Hugo Boss, kombinerer moderne design med de klassiske vintage pilot ure. Blandingen af stilarter giver et forfriskende moderne herre ur i pilot ur design. Den betagende sorte urskive med fremtrædende kronografer står stærkt til det klassiske aviator design i rustfrit stål på sort læderrem.

 

Levering: 2-6 hverdage

More details

2 295,00 kr

2 495,00 kr

2 års garanti

 

 

Hugo Boss 1513708 Black Pioneer er et luksuriøst Avant-Garde herreur i stilfuldt design. Armbåndsuret kommer med komfortabel læderrem som yder den bedste og mest behagelig tilpasning på håndleddet. Læderremmen står flot til den sølvfarvede ur kasse og komplimenteres af den sorte urskive med sølv visere.

 

Herreuret er det perfekte tilbehør til hverdagsbrug og giver et sporty udtryk til jakkesæt og festlige lejligheder. Armbåndsuret byder på smarte funktioner, stilfuldt design og komfortabel pasform. Alt hvad den moderne mand har brug for i et moderigtigt armbåndsur. Hugo Boss har designet et herreur der går til både hverdag, fritid og weekend.

 

Hugo Boss er et anerkendt modemærke med innovativt design, kvalitets materialer og tidløse produkter til den moderne mand og kvinde. Udtrykket i ur kollektionerne er unikke og klassiske som byder på et tilbehør med elegante linjer og designs.

 

Black Pioneer er et sikkert valg for den moderne mand når han ønsker et armbåndsur der udstråler elegance og moderne sporty identitet. Uret komplimenterer den personlige stil og udstråler sofistikeret og moderne stil. Black Pioneer modellen er en eftertragtet model der passer flot til den hvide skjorte, åbne blazer eller den afslappede stil med jeans og T-shirt.

 

 

 

 

Urkasse farve:

Sølv

Urkasse materiale:

Rustfrit stål

Rem farve:

Sort

Rem materiale:

Læder

Urværk:

Kvarts

Display:

Analog

Urskivens farve

Sort

Glas:

Mineralglas

Urkasse diameter:

44 mm

Tykkelse:

11 mm

Vandbeskyttelse

5 Bar

ok

Vi bruger cookies for at sikre den bedste oplevelse. Læs mere her