Sale! Casio A168WG-9EF - Retro digitalur i guld

Casio A168WG-9EF - Retro digitalur i guld

Casio

Ny

Casio Classic A168WG-9EF digitalur i retro guld design. Uret kommer med smarte funktioner som daglig alarm, stopur, automatisk kalender med dag, dato og månedsvisning og oplyst skærm for nem aflæsning. Den medfølgende lænke i rustfrit stål er let og behagelig at have på.

 

Midlertidigt udsolgt

More details

395,00 kr

599,00 kr

Casio A168WG-9EF er en update af det klassiske Casio design. Armbåndsuret er designet med moderne klassisk elegance der fungere til hverdag, fritid, fest og er det perfekte tilbehør. Uret har en retro stil der giver det personlighed og karakter ud over det sædvanlige.

 

Armbåndsuret kommer i Casio’s høje kvalitet og pakket med moderne funktioner og detaljer som kun kan gøre en glad. Denne vintage retro model er en favorit med tidløst design og digital nøjagtighed. Den flotte gyldne farve er flot at bære til en hvid T-shirt og jeans for det mere afslappede look og kan på samme tid være det smarte tilbehør til det sorte klassiske sæt.

Casio modellen er et ur med personlighed og et armbåndsur der vil være det perfekte tilbehør når som helst og uanset lejlighed.

 

Uret lyser op i mørke og kommer med mange smarte funktioner. Designet er innovativt og tilbyder et smukt retro inspireret armbåndsur til det moderne aktive liv. Nogle ting bliver bare bedre med årene og Casio har valgt at opdatere en god klassiker som dette gyldne ur, er kun et lille hint om hvor praktisk og suverænt uret er.

 

 

 

 

Urkasse farve:

Guld

Urkasse materiale:

Rustfrit stål

Rem farve:

Guld

Rem materiale:

Rustfrit stål

Urværk:

Kvarts

Display:

Digital

Urskivens farve

Guld

Glas:

Akryl

Urkasse diameter:

 37 mm

Tykkelse:

10 mm

Vandbeskyttelse

3 ATM