Hugo Boss Black Pioneer Quartz Herreur

Hugo Boss Black Pioneer Quartz Herreur

Hugo Boss

Ny

Modegiganten Hugo Boss har med dette stilfulde Black Pioneer herre armbåndsur, skabt et moderne stilfuldt kronograf ur i imponerende design. Design detaljerne er markante og designet til komfortabelt at kunne bæres til både hverdag, fritid og fest. Den betagende sorte urskive kombineret med rustfrit stål forener moderne maskulinitet i råt design med klassisk elegance

 

udsolgt

More details

2 195,00 kr

2 995,00 kr

2 års garanti

 

 

Armbåndsure er mænds fortrukne tilbehør i en travl hverdag, fritid eller til fest. Uanset lejligheden kan mænd tilføje et ur til outfittet og reflekterer deres stil og personlighed igennem valget af uret. Mænd har et mindre råderum over tilbehør for at fuldende deres stil og få deres personlighed til at skinne igennem valg af tøj, smykker, sko m.m. og et kvalitets ur kan bæres når som helst og uanset hvilken type af mand man er.

 

Mange vælger at benytte armbåndsuret som tilbehør og en form for statement, men først og fremmest vælges armbåndsuret ud fra mærke, funktionalitet og design. Armbåndsuret kommer i mange former, farver og designs. Herreuret er kommet på mode igen hos den yngre generation af mænd og armbåndsuret kan i dag være en ligeså vigtig del af sammensætningen af outfittet som tøj og ikke mindst mobil telefonen er en integreret del af personen.

 

Ur entusiaster kan mange gange skilles ud fra mængden når de ofte vælger et automatisk eller mekanisk ur frem for et Quartz ur. Urene laves om og gøres mere personlige med forskellige modifikationer af urskive, lynette, ur-viserer m.m. men så simpelt som en urrem og valg af disse kan gøre en stor forskel hos ur entusiasterne. Et ur er ikke længere bare et ur, men et personligt valg.

 

 

 

 

Urkasse farve:

Sølv

Urkasse materiale:

Rustfrit stål

Rem farve:

Sølv

Rem materiale:

Rustfrit stål

Urværk:

Kvarts

Display:

Chronograph

Urskivens farve

Sort

Glas:

Mineralglas

Urkasse diameter:

44 mm

Tykkelse:

11 mm

Vandbeskyttelse

3 Bar