Seiko 5 Sports SRPD55K3

Seiko 5 Sports SRPD55K3

Seiko

Ny

Seiko 5 Sports model SRPD55K3 med nylon rem som giver uret et friskt og sporty look. Herreuret er designet i den klassiske stil fra det velkendte japanske brand og byder på blandt andet hardlex glas, dag og dato funktion og er vandtæt til 10 bar.

 

Levering: 2-6 hverdage

More details

1 795,00 kr

2 499,00 kr

2 års garanti

 

 

 

Den helt nye SEIKO 5 Sports SRPD55K3 model fra 5 Sports kollektionen er en showstopper. Uret kommer som altid i høj kvalitet fra SEIKO og denne sorte model er eftertragtet på grund af det flotte klassiske og sporty look med innovativt design og høj funktionalitet.

 

Seiko 5 Sports SRPD55K3 kommer med automatisk 4R36 kaliber movement og 40 timers power reserve, seconds stop funktion og sort nylon strap.

SEIKO 5 Sports kollektionen repræsenterer kvalitet, meget ur til prisen og ikke mindst et ungdommeligt design til manden i alle aldre. Ved første øjekast er det et typisk SEIKO ur men ved nærmere undersøgelse finder man et god designet ur der passer til den moderne mand.

 

Ur kollektionen er inspireret af den oprindelige og elskede SEIKO 5 kollektion som var med til at sætte standarden i ur branchen. SEIKO 5 armbåndsure er ekstremt eftertragtede og for mange ur entusiaster er SEIKO 5 Sports en introduktion til en verden eller gateway til af mekaniske ure. ”5” tallet i SEIKO 5 repræsenterer nøgle egenskaberne alle modellerne i kollektionen skulle have: automatisk movement, dag & dato display, water resistance, krone placeret ved 4 positionen og en ur kasser bygget til hverdagsbrug.

 

 

 

 

 

Mærke:

Seiko 5 Sports

Model:

SRPD55K3

Rem materiale:

Nylon

Urkasse materiale:

Rustfrit stål

Urværk:

4R36

Urværk type:

Automatisk

Reserve:

ca. 41 timer

Glas:

Hardlex

Urkasse diameter:

42,5 mm

Tykkelse:

13,4 mm

Vandbeskyttelse

10 bar