Seiko 5 Sports SRPD53K1

Seiko 5 Sports SRPD53K1

Seiko

Ny

Seiko SRPD53K1 pepsi med den velkendte blå og røde lynette. Herreuret er nyeste model fra den kendte 5 sports serie og byder på hardlex glas, automatisk urværk med dag og dato funktion og vandbeskyttelse til 10 bar. Både urkasse og lænke er af rustfrit stål. Bagsiden er gennemsigtig så der er frit udsyn til det kendte 4R36 urværk. 

 

Levering: 2-6 hverdage

More details

1 649,00 kr

2 499,00 kr

2 års garanti

 

 

SEIKO 5 Sports SRPD53K1 herreur er et automatisk armbåndsur med dag & dato display. Uret har 41 timers power reserve og er noget helt for sig selv. Med det nye ur fra 5 Sports kollektionen har SEIKO formået at skabe kvalitets ure i særklasse til en skarp pris. Herreuret byder ikke bare på et helt almindeligt sporty armbåndsur men det nye 5 Sports ur har top performance og klassisk design forenet med ægte håndværk.

 

Herreuret kommer med et 4R36 automatisk movement, der imponerer med dets nøjagtighed og 41 timers power reserve. Urskiven er designet til at få opmærksomhed. Hardlex mineral glas, rustfrit stål kasse og ur lænke giver uret klasse og stil. Uret vil tiltale den moderne mand med en aktiv livsstil med det sporty design og ur entusiaster vil ikke kunne få armene ned over både design, funktionalitet og den høje standard SEIKO har sat med den nye 5 Sports kollektion.

”Pepsi” lynetten er elsket af mange ur entusiaster og den kræver sin opmærksomhed. Den stærke blå og røde farve giver uret et sporty look og kommer i et moderigtigt design. Den blå urskive komplimenteres af sølv indikatorer og visere. Den automatiske movement giver en nøjagtighed på +45 til -35 sekunder pr. dag. Med en power reserve på 41 timer tillader det at uret tages af i weekenden og kan tages på igen når den nye uge begynder. Ur-visere og indeks er belagt med LumiBrite som gør det muligt at se dem klart og tydeligt i mørke. Det nye SEIKO logo er placeret ved klokken 12 positionen på urskiven og minder lidt om Superman logoet. Selve urskiven er beskyttet af rustfrit stål ur kasse og hardlex krystal glas. På bagsiden af uret finder man udkig til det spændende urværk og det store detaljerede værk som får uret til at fungere med præsicion.

 

 

 

 

Mærke:

Seiko 5 Sports

Model:

SRPD53K1

Rem materiale:

Rustfrit stål

Urkasse materiale:

Rustfrit stål

Urværk:

4R36

Urværk type:

Automatisk

Reserve:

ca. 41 timer

Glas:

Hardlex

Urkasse diameter:

42,5 mm

Tykkelse:

13,4 mm

Vandbeskyttelse

10 bar