Seiko 5 Sports SRPD51K1

Seiko 5 Sports SRPD51K1

Seiko

Ny

Seiko SRPD51K1 fra sports serien. Modellen er nyeste skud på stammen fra dette legendariske japanske brand. Uret kommer med et 24 juvels automatisk urværk kaliber 4R36 som også har manuelt optræk og sekundviser stop funktion. Urhus og lænke er af rustfrit stål og glasset er af typen hardlex.

 

Levering: 2-6 hverdage

More details

1 579,00 kr

2 499,00 kr

2 års garanti

 

 

Seiko er et af de mest populære og anerkendte ur mærker i hele verdenen. Alle kender dem, har ejet et eller to og muligvis senere hen genfundet kærligheden med ur mærket. Seiko er for alle, selv feinschmeckeren og ur ”nørden” eller ur entusiasten.

 

Det japanske ur mærke Seiko er kendt for dets høje kvalitet, innovation og ikke mindst deres priser. Med et Seiko ur får man ”rigtig meget ur for pengene”. Urene er det ultimative tilbehør for en mand med et moderne liv fyldt med travlhed og indhold. Det betyder at et ur i dag ikke ”bare” er et ur på håndleddet som man ser tiden på, men det er blevet til en integreret del af ens personlighed og stil. Mange mænd og kvinder har flere ure at skifte ud med, og mange har et armbåndsur der kan lidt af det hele eller med det ekstra som gør det til noget helt ekstraordinært.

 

Armbåndsure kan være klassiske, sporty, moderne, moderigtige og ikke mindst ”dress ure” der hører til de helt særlige begivenheder og når stil og udtryk skal være sofistikerede og elegante. Et ur er det helt perfekte tilbehør der sammensætter personen stil og udtryk ned til den mindste detalje.

 

Urskiven kan indeholde funktioner, detaljer, farver og materiale som gør dem spændende, levende og ikke mindst innovative i deres design. Ure er i dag et moderne statement som kan være underspillet eller stærkt i udtrykket.

 

Herreur med blå urskive og blå lynette i dykkerur look. Uret er en del af den nye Sport serie som er en opdateret udgave af den populære SKX serie. Urværket er et 4R36 som byder på både sekund stop funktion, manuelt optræk og dag dato visning. Især de to første egenskaber har været efterspurgt længe og er endelig kommet med i de nye udgaver. Værket byder udover de førnævnte features også på ca. 41 timers gang reserve. Urhus og urlænke er begge af rustfrit stål med en foldespænde, hardlex krystal glas og bagkasse med glas som giver frit udsyn til dette fantastiske værk. Uret er vandtæt til 100 meter som svarer til 10 bar. Urkransen har 120 klik og urskiven byder på time indikatorer som er påført Lumibrite ligesom på viserne. Uret måler 43 mm og er ca. 13 mm tyk mens lænken er på 22 mm.

 

Selve Seiko 5 serien blev udgivet første gang tilbage i 1963 og meningen var at udbyde et ur med automatisk urværk som både bød på høj kvalitet samt prismæssigt let tilgængeligt. En model som skulle være stilfuld og også rettes mod den yngre generation. Mere end halvtreds år efter at denne linje så dagens lys for første gang er de blevet gen designet med nyt logo og nyt look men samtidig beholder de linjer som gjorde forgængerne populære.

 

Fem tallet i Seiko 5 står for automatisk urværk, her med in house kaliber med 24 juveler og lang reserve. Positionen af kronen er ikonisk og signalerer at der er tale om et automatisk værk som ikke manuelt skal trækkes op. Man kan således nøjes med at have uret på og det vil trække sig selv op. Der skal være et dag og dato vindue på urskiven på disse modeller samt en vandtæthed på disse udgivelser på 10 bar og sidst men ikke mindst skal kvaliteten være i top, både værk, urkasse men også lænke eller urrem. Alle disse betingelser skal være opfyldt før at uret kan være en del af fem serien. De nye udgivelser er delt op i Sport, Street, Suits, Specalist og Sense.

 

Siden den første Sportsmatic udkom i tresserne under 5 linjen har disse ure været populære. De byder på høj kvalitet i forhold til pris og selvom de er designet til at kunne tåle lidt vand og blive brugt i hverdagen kan de sagtens bruges mere alsidigt i dag til både t-shirt og skjorte. Pålidelighed er nøgleordet som har gjort disse tids instrumenter og især værkerne populære igennem årtierne. De er tilgængelige, kan tåle lidt af hvert samt en ydeevne i toppen, alle egenskaber har været inspiration til denne nye serie. Med Seiko lange know how indenfor design og fremstilling af mekaniske værker er det virkelig en præstation i værdi til en fordelagtig pris. De forskellige modeller i hver deres serie kan fås med både stål lænke eller en nato rem.
Alle ure kommer med original emballage, papirer og urkasse. Der er gratis levering i hele Danmark.

 

 

Mærke:

Seiko 5 Sports

Model:

SRPD51K1

Rem materiale:

Rustfrit stål

Urkasse materiale:

Rustfrit stål

Urværk:

4R36

Urværk type:

Automatisk

Reserve:

ca. 41 timer

Glas:

Hardlex

Urkasse diameter:

42,5 mm

Tykkelse:

13,4 mm

Vandbeskyttelse

10 bar