DM SkinCare – 100 % Økologisk - Pure 24 Essential Revitallizing Serum

DM SkinCare – 100 % Økologisk - Pure 24 Essential Revitallizing Serum

DM SkinCare

Ny

Guld giver en enestående glød i huden, men guld gør også huden fastere, reducerer fine linjer og rynker, samt gør huden bedre til at holde på fugten, og nedsætter kollagen tabet i huden. Guld stimulerer cellernes evne til regeneration og virker anti-flammatorisk. Giv din hud de bedste betingelser for at se sund, velplejet og strålende ud.

 

Levering: 1-2 hverdage

More details

649,00 kr

Mærke:

DM SkinCare

Indhold:

15 ml.

Model:

Pure 24 Essential Gold Serum

Hudtype:

Velegnet til alle hudtyper -Anti-Age

Anvendelse:

  • Anvendes hver dag under din dag og nat creme - må også bruge rundt om øjnene.
  • duppes på med lette blide bevægelser og påføres indtil 1 cm. fra øjenkanten, for at undgå at produktet kommer i selve øjet.

 

 

 

Klimaet kan virke meget udtørrende på huden og derfor har man ofte brug for lidt ekstra hjælp.
Hjælpen hedder Essential Gold Revitalizing serum.

 

Serummet Indeholder Hyaluronsyre der fastholder  store mængder af fugtighed i huden. Pure 24 Essential Gold Revitalizing serum indeholder også  PGA= (Sodium polygamma-glucamate) der medvirker til at transportere guldet ind i huden hvor det skal virke. Økologisk  Essential Gold Revitalizing serum indeholder ikke  vand, så derfor er den også god at medbringe til skiferien hvor vi ikke ønsker at ”frostsprænge vores hud”.
Med tilsætning af kamille blomst, økologiske Shea, Avocado og Macadamia får du ikke et bedre produkt til at  genopbygge og pleje din hud samt modvirke udtørring