• Gratis levering ved køb over 499
 • Gebyrfri betaling På alle betalingskort
 • 14 dages returret På alle varer
 • 100% Sikker betaling Online siden 2011

Generelle betingelser og vilkår:

 

Som kunde på Dealicious.dk, har du muligheden for at købe værdibeviser på varer eller tjenesteydelser fra vores samarbejdspartnere.

Det er IKKE Dealicious, som udbyder eller leverer varer eller tjenesteydelser, men samarbejdspartneren. Dealicious sælger blot værdibeviser som giver adgang til samarbejdspartnernes varer eller tjenesteydelser. Dealicious.dk er en annonceplatform.

I tilfælde af at Dealicious.dk står som udbyder og leverandør, overgår ansvaret til Dealicious.dk. Hvor ikke andet er nævnt er Dealicious.dk sælger.

Som kunde på Dealicious.dk, skal du være fyldt 18 år, for at kunne købe værdibeviser på Dealicious.dk. Når du køber og bestiller et værdibevis på Dealicious.dk bekræfter du tillige at du er fyldt 18 år eller derover.

Du accepterer som kunde de generelle betingelser når der købes på Dealicious.dk

 

Procedurer ved bestilling:

 

 1. Varer købes og bestilles online på www.dealicious.dk
 2. Når du aflægger bestilling oplyses der persondata såsom navn, adresse, e-mail adresse og telefonnummer.
 3. Kort efter din bestilling vil du modtage en bekræftelses e-mail på din betaling.
 4. Efterfølgende vil du modtage en ordrebekræftelse på e-mail, medmindre varen er udsolgt.
 5. Er der tale om en fysisk vare som skal sendes, bliver beløbet først trukket fra din konto når varen er blevet afsendt. Leveringstiden er vejledende. Der tages forbehold for udsolgte varer, prisstigninger samt ændrede leveringstider.

Priser

Dealicious fastsætter priser for ydelser i henhold til aftalen. Alle anførte priser er inkl. moms. Overstregne priser er vejledende udsalgspriser. De oplyste priser er faste Dealicious.dk normal priser hvor der kan forekomme ekstra rabat i udvalgte perioder.

Der tages forbehold for tastefejl, trykfejl, udsolgte varer, kurs – og prisændringer samt tekniske fejl.

 

Betaling

Du kan benytte VISA/DANKORT, VISA, MASTERCARD, VISA ELECTRON OG MAESTRO.

Der tillægges IKKE gebyr ved kreditkortbetaling.

 

Ændringer

Der henvises til dansk rets almindelige aftale- og køberetlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb.

 

Forbrugerrettigheder

Forbrugeren har ret til at annullere en ordre, og få anskaffelsesprisen tilbagebetalt uden at oplyse en grund.

Fortrydelsesretten er gyldigt fra den dag varen er modtaget. Hvis du ønsker at fortryde dit køb af en fysisk vare gøres dette ved at kontakte os via kontaktformularen inden for 14 dage efter modtagelse af varen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse på mail. Du kan også finde standardfortrydelsesformularer her: https://www.dealicious.dk/Standardfortrydelsesformular.pdf

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Ved nægtet modagelse samt uafhentet varer fratrækkes 80 kr. til dækning af vores omkostninger forbundet med dette.

Garanti og reklamation
Du har 2 års reklamationsret på alle varer. Vi yder 2 års garanti på urværket på ure hvor dette er oplyst. Den udvidede garanti gælder ikke urremme, batterier, glas, krone, slitagedele eller ved unormal brug og tab.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
 2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
 3. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,
 4. Gavekort til Dealicious

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

 • du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.
 • du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Når vi har modtaget varen retur, vil vi tjekke den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med indenfor 14 dage. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur for at sikre os at varen er i samme stand og mængde som ved afsendelse.

 

Retur adresse:


Dealicious I/S

Postboks 10

3400 Hillerød

Danmark

email: hello@dealicious.dk

 

Husk at vedlægge oplysninger, der gør det muligt for os at identificere dig:

Navn, adresse, e-mail og telefonnummer

Dealicious,  tilbage betaler kun til samme kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.

Det aftalte beløb krediteres og pengene indsættes på din konto senest 14 dage efter modtagelsen.

Den første gang du handler og køber hos Dealicious, får du automatiske oprettet en Dealicious-konto.

 

Håndtering af personoplysninger

Dine personlige oplysninger, som Dealicious registrerer ved køb, er reguleret af 'Lov om behandling af personoplysninger'. Dataansvarlig er Dealicious. Datatilsynet fører tilsyn med enhver behandling, der omfattes af loven.

Du kan læse mere om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk.

 

Ansvar

Dealicious er ikke erstatningsansvarlig for skade i enhver henseende, medmindre skaden er forårsaget af grov uagtsomhed eller forsætlig handling fra Dealicious´s side. Dealicious kan derfor ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger af dansk lovgivning.

For misforståelse, forsinkelse eller ikke ordentligt formidlede bestillinger eller meddelelser som følge af brug af internettet eller andre kommunikationsformer i udvekslingen mellem dig og Dealicious, er Dealicious ikke ansvarlig, med mindre der er tale om grov uagtsomhed eller forsætlig handling fra Dealicious´s  side.

I forbindelse med den oplevelse, der er knyttet til Dealicious (der er et værdibevis/gavekort) fraskriver Dealicious sig ethvert ansvar for fejl og mangler ved den ydelse, som hoteller, restauranter, forlystelsesparker etc. leverer (Leverandøren/samarbejdspartneren). Denne ansvarsfraskrivelse gælder generelt for enhver form for misligholdelse fra Leverandørens side, således at Køberen eller Dealicious modtager kun kan rette et evt. krav mod Leverandøren af ydelsen. Dealicious er således alene formidler af værdibeviset/gavekortet og den hertil knyttede oplevelse. Dealicious har ikke andel i leveringen af den ydelse.

Ved Køberens accept af disse vilkår kan Dealicious i Danmark ikke gøres erstatningsansvarlig efter erstatningsansvarsloven eller almindelige erstatningsretlige principper i øvrigt for noget tab, som Køberen eller Dealicious modtager måtte lide som følge af anvendelsen af Dealicious.

Dealicious.dk er at regne for et annonceringmedie, og er ikke erstatningspligtige for tab, som købere på dealicious.dk måtte lide som følge af:
· Leverandørens konkurs eller lukning
· Leverandørens manglende indløsning af et værdibevis
· Andre forhold der vedrører den ydelse, som værdibeviset gælder til

Dealicious's værdibeviser/gavekort købt i Danmark samt betingelserne herfor er udarbejdet i overensstemmelse med og omfattet af dansk ret. Enhver tvist om rettigheder til eller uenigheder om indholdet i en Dealicious deal eller øvrige tvister omkring forståelsen af disse vilkår eller indholdet af en Dealicious deal i øvrigt skal indbringes for Byretten i København som rette værneting, med adgang til henvisning og anke i overensstemmelse med bestemmelserne i retsplejeloven.

Køberens henvendelse til Dealicious på internettet og køb på internettet betragtes som Køberens personlige henvendelse på Dealicious's forretningssted i Danmark.

Dealicious! er alene formidler af tilbuddene. Henvendelser vedrørende spørgsmål, evt. reklamation bedes rettes direkte mod leverandøren.

Øvrige oplysninger

For at måle trafik m.m. registreres din IP-adresser, og der benyttes ”cookies” til at indsamle oplysninger af teknisk karakter. Oplysningerne indsamles af hensyn til statistik og fortsat forbedring af hjemmesiden.

 

Værneting

Aftalen er underlagt dansk ret.
En eventuel tvist mellem Dealicious og kunder skal afgøres efter dansk ret, med byretten i København som aftalt værneting med sædvanlig henvisning og appeladgang efter retsplejelovens regler.

 

Kontaktoplysninger

Dealicious I/S

Amerika Plads 20
2100 København Ø
CVR nummer: 33614187
email: hello@dealicious.dk