WMF Premiere Bestik Gavesæt 12 Personer – 66 Dele

WMF Premiere Bestik Gavesæt 12 Personer – 66 Dele

WMF

Ny

Et luksuriøst designet bestiksæt i høj kvalitet og ekstrem slidstyrke fra WMF. Premiere bestikket er designet til det helt store fest bord, særlige lejligheder eller blot til os der ønsker kvalitet på bordet ved hvert måltid. Premiere bestikket er designet af Fred Danner med form inspiration fra Biedermeier tiden. Et elegant bestiksæt til alle livets øjeblikke.

 

Levering: 2-6 hverdage

More details

5 995,00 kr

8 299,00 kr

God madlavning og nydelse er inspirationen for WMF når der designes til alle livets øjeblikke og stunder med familie og venner.

 

Hverdagen kan gøres særlig med små ting og godt designet køkken tilbehør og detaljer ved spisebordet. Det moderne liv er aktivt og med mange spændende aspekter hvor familie, venner og bekendte er er en stor del af det hele. WMF designer til alle disse øjeblikke og ønsker at give en god oplevelse uanset om det er i hverdagen eller de helt store øjeblikke i livet.

 

Bestiksættet Premiere er tænkt til den helt store bordopdækning.

Perfekt til festbordet, bryllup eller andre samlinger hvor I er mange der skal spise, grine og have det sjovt ved en festlig begivenhed.

 

Der findes flere forskellige ting og funktioner som gør dette bestiksæt til noget helt specielt. Først og fremmest er bestikket designet så det ligger komfortabelt i hånden. Det ottekantede greb på kniven har en afblanceret vægt hvor design inspirationen kommer smukt frem. Bestikket er designet sammen med WMF af Fred Danner, som er inspireret i dette design af Biedermeier-perioden.

 

Knivene i bestiksættet er som altid i højeste kvalitet, og de indsatte smedede klinger garanterer langvarig skæreevne. 

Produkt:

Bestiksæt

Antal:

12 Personer/66 dele

Kollektion/Model:

Premiere

Mærke:

WMF

Materiale:

Rustfrit Cromargan Stål (Poleret)

Mål:

Ca. 49 x 39 x 10 cm.

Indhold:

12 x Spiseskeer

12 x Spisegafler

12 x Spiseknive

12 x Teskeer

12 x Kagegafler

1 x Portionsske

1 x Salatske

1 x Tærte/Lagkagekniv

1 x Serveringsske

2 x Serveringsskeer

Rengøring:

Kan vaskes i opvaskermaskine

Andet:

OBS! Bestiksættet leveres i gaveæske. Illustrationen på forsiden af æsken kan være et standard model billede og er ens for alle WMF gaveæsker (illustrationen er modellen Atria). 

 

 

Model navn på bestiksættet vil stå oplyst på gaveæsken, og indeholdet afspejler derfor ikke altid illustrationen på forsiden af æsken.