Skin doctors – 50 ml. Gamma Hydroxy – Ultimativt hudplejeprodukt

Skin doctors – 50 ml. Gamma Hydroxy – Ultimativt hudplejeprodukt

Skin Doctors

Ny

Denne kraftfulde ansigtscreme fra Skin doctors, Gamma Hydroxy, er et fabelagtigt hudplejeprodukt, som giver en strålende hud, der både ser og føles yngre. Opdag de utrolige anti-aging resultater produktet gør for din hud.

 

Levering: 2-6 hverdage

More details

349,00 kr

549,00 kr

Mærke:

Skin doctors

Indhold:

50 ml.

Model:

Gamma Hydroxy

Type:

Anti-aging hudpleje

Beskrivelse:

  • Hud fornyelse
  • Effektiv virkning på rynker, pigmentering, akne og uren hud, trist og vejr ramt hud, tør eller fedtet hud og forstørrede porrer.
  • Kraftfuld creme til hverdags brug
  • Synlige rynker og linjer mindskes

4 lette trin til at fjerne synlige aldringstegn.

Trin 1:

Rengør og tør huden af. Sørg for at al makeup og cremer er fjernet helt.

Trin 2:

Smør et tyndt jævnt lag ud på ansigtet, hænderne, hals og nakke, hvor der ønskes at få en forbedring i hudens udseende

Trin 3:

Man kan mærke at det strammer lidt i huden.

Trin 4:

Påfør efterfølgende en god dag eller nat creme.

 

Aktive hovedingredienser:

Glycolic syre:

Hører til frugtsyre gruppen, AHA, og er at finde naturligt i rørsukker saft. det er betragtet som det mest effektive og kraftfulde AHA på grund af molekyle strukturen er så lille at det effektivt og nemt kan trænge ind i hudens overflade hurtigt.

Lactic syre:

Er også en frugtsyre type, og er udvundet fra sur mælk og korn. dens gode virkning på huden har være kendt i tusindvis af år.

Både Lactic og Glycolic syre, har den fantastiske evne at nedbryde eller løsne det tykke yderste lag på huden. Via denne mikro peeling, kan frugtsyrene (AHA) gå ind og hjælpe og arbejde med de problemer som er i huden, som akne og urenheder, rynker og pigmentation. Som bonus har frugtsyrene også endnu en fantatisk egenskab i at kick starte hudens naturlige regenerende egenskab, som stimulere kollagen produktion og hudens cyklus.

Salicylic syre:

Salicylic syre er en smule mildere end AHA, men er ligeså virkningsfuld. den fungerer næsten på samme måde, og stimulere også hudens naturlige produktion, men har et ekstra talent som AHA syre ikke har, og det er at den kan trænge ind i porrerne i huden. Salicylic syre kan gå ind i dybden og rense op for urenheder, og forebygge snavs og tilstoppede porrer, som fører til udbrud af akne og bumser.