Baby & Børn


Gå på opdagelse i et bredt udvalg til de mindste i familien. Find et stort udvalg til både babyer og børn i voksealderen, samt til de store børn og teenageres der er lige midt imellem barn og voksen. Shop et eventyrligt udvalg til både baby og småbørn til børneværelset, garderobe og klædeskab og meget mere.

 

 

Børne Garderobe

Find smarte måder at organisere og holde orden i børnegarderoben. Det er ikke altid let at overskue og holde overblikket når tingene går stærkt i hverdagen. Hurtigt bliver skabe og reoler fyldt godt op med alt muligt som man både har brug for og ikke har brug for.

Selv baby garderoben kan være uoverskuelig til tider. Når barnet er helt lille og ny har man gode intentioner om at kunne få det perfekte skab fyldt med ting der har en praktisk funktion og muligvis er multifunktionelle så man ikke står tilbage med alt det man ikke har brug for. Lige pludselig åbner man en dag garderoben og bliver bombarderet med tøj, legetøj, sokker og alt muligt.

Garderoben på barnets værelse skal være organiseret og overskuelig så du ikke kommer til at blive vanvittig. At få tøj på barnet om morgenen kan i sig selv være en udfordring og for mange morgener med nedsmeltninger skal man ikke udsætte sig selv eller barnet for.

Er der overskud og tid til at planlægge garderoben for næste dag og muligvis for hele ugen er det en kæmpe fordel. Involver gerne barnet så de selv kan tage tøj på om morgenen uden problemer.

Med praktisk og smart opdeling og organisering i garderoben gør det livet meget nemmere for både forældre og børn. Vigtigt at have små opbevaringskasser i garderoben hvor tøj, strømper m.m. er opdelt og sorteret som giver godt overblik. Bøjlerne i skabet tænkes der ikke altid på, men voksen bøjler i barnets garderobe er ikke nogen god ide. Har man ikke børne bøjler der passer til barnets tøj og alder vil man hurtigt opleve en rodet og uholdbar garderobe hvor tøjet enten falder af bøjlerne eller bliver deform pga. for store bøjler til for småt tøj der på sigt bliver ødelagt og smidt ud.

Organiser i børnehøjde så når barnet bliver lidt større og selv kan klæde sig på, kan de også være med til at hjælpe med at finde og hænge tøj på plads. Opdeling og en organiseret børnegarderobe er ekstra vigtig hvis familien har flere børn som deler garderobeskab. Med praktisk og smart opdeling undgås flere skænderier og de vil vide hvilke dele er deres private tøj.

Børnegarderoben skal være praktisk i en travl hverdag, men glem ikke at gøre plads til sjove detaljer og stil. Garderoben er personlig og ikke kun tøj, sko og tilbehør i garderoben er individuel men oplevelsen ved at gå ind i garderoben kan blive personlig med små detaljer, farver eller materiale.

Stilfuldt tilbehør og inspiration til garderoben finder du hos Dealicious.

 

 

 

Børne Opbevaring

Smart og praktisk opbevaring af dine børns legesager, legetøj, bøger m.m. er en vigtig del af barnets hverdag og værelse. Legetøj bliver ofte gemt væk når de ikke bruges eller leges med men når børnene er små kan det være en rigtig god ide at gøre legetøj, bamser og dukker til en del af barnets omgivelser. Indret børneværelset med plads til favoritterne her og der og rundt omkring på en overskuelig og fantasifuld måde.

 

 

 

Børneværelse

Børneværelset skal være inspirerende, eventyrligt, byde op til leg og ikke mindst være trygt og hyggeligt når det er sengetid for de mindste.

Find alt til at gøre livet mere smukt og eventyrligt med dekorative, smarte og praktiske ting der gør livet for både voksne og børn mere sjovt og inspirerende. Valg af de rigtige møbler til børnene er vigtige, men det er alt det andet også. Sæt gang i fantasi og læring hos de mindste og allerede fra de er små babyer betyder valg af materialer og farver mere end vi tror.

Alle vil gerne have et værelse hvor man føler sig godt tilpas og kan være sig selv. Livet og hverdagen kan være hektisk nok i forvejen og for barnet er det vigtigt at værelset er deres egen lille oase.

Men hvorfor skal barnet have sit eget værelse? Det er vigtigt for barnet at have sit helt eget værelse fordi det netop er barnets eget værelse.

Her kan de når de bliver lidt ældre være med til at dekorere og pynte værelset som de gerne vil have det. Det kan være bestemte farver når væggene skal males, et specielt tema eller med billeder og plakater som de vil elske. Desto ældre barnet bliver værelset et sted hvor de kan skabe ro, være et sted de reflekterer og skaber deres egen identitet. Vi kan alle sammen have brug for et lille pusterum og barnets værelse er netop det trygge og private sted som vil gavne dem.

For de mindste eller mindre børn er værelset med farver, lys, møbler og rummelighed et sted der inviterer til leg og hvor barnet kan udfolde sig kreativt og være glad.

At finde på inspiration til børneværelset er ikke altid let for forældrene. Man vil rigtig gerne give dem kreativ frihed til at udtrykke og finde sig selv men der er også vigtige og praktiske ting at tage hensyn til som god plads, lys og ro til at lave lektier. Jo ældre barnet bliver, vil værelset være en vigtigere og vigtigere del af deres liv, et sted som teenage drengen eller pigen kan trække sig tilbage til, have venner og veninder på besøg men altid være deres sikre og trygge sted hvor privatlivet bliver respekteret.

 

Design og indret baby eller børneværelset køns-neutralt og super moderigtigt med få og minimalistiske ting. Børneværelset behøver ikke længere være i klassiske drenge eller pige temaer fra lyserøde prinsesser til eventyrlystne banditter. Indret som du har lyst og leg med indretning, møbler og alle de små ting der gør livet sjovt at være barn. Værelset er ikke kun til at sove og få ladet batterierne helt op igen, men med smarte tricks kan værelset uanset størrelse blive til barnets helt egen legeplads og legerum fyldt med ting der sætter spark og gang i fantasien hos barnet. Prøv at integrere tavler på væggene som barnet kan tegne, male eller bruge til lektier og kreative tiltag. Lav en moderne tippy eller hule med få ting og skab et fristed for barnets leg og fantasi.

Skal børneværelset laves om så find ideer og inspiration sammen med barnet så deres ønsker og drømme kommer i fokus. Der findes et væld af inspirations ideer på nettet, i blade og magasiner som kan rumme alle former for budgetter og stilarter. At lave om engang imellem behøves ikke være en dyr fornøjelse, men små dekorative ting og tilføjelser eller en spand maling kan gøre underværker. Barnets værelse er ofte det samme fra de kommer ind i familien som små babyer til rollinger, til tweens, videre til teenager værelset og til sidst ungdomsværelset før de forlader reden. Fornyelse og forandringer følger med livet og værelset kan ændres hele tiden så det følger med barnets opvækst og identitet.

 

 

 

Børne Lamper

Alle forældre kender følelsen af for lidt søvn, men vil altid sørge for at deres baby, barn eller børn får al den søvn de har brug for. Mange børn er bange for mørke, og en dør på klem er ikke altid nok for de mindste når mørket og stilheden falder på. En baby eller nat lampe til børn kan være en stor hjælp, og i hvert fald til barnet føler sig sikker og tryg i deres egen seng. Det er dog ikke alle babyer og børn som er bange for at falde i søvn i mørket, og har derfor ikke brug for en nat lampe. Det anbefales ikke at have nat lampen tændt hele natten lang for de mindste, og en god ide er muligvis at tænde lampen når barnet puttes trygt i sengen og slukke den når forældrene selv går i seng nogle timer senere.

Børneværelset er en vigtig del af barnet udvikling og opvækst til de forlader reden, og selvom indretningen ændre sig i takt med barnet bliver ældre så er lys og lamper et perfekt valg der også følger med barnet. Som babyer er små nuttede og søde lamper og tilbehør en del af de trygge og varme omgivelser, og når de bliver lidt ældre kan lamperne forvandle sig til en del af værelsets tema med sjove former, mønstre og farver. Skab stemning med forskellige lys typer på barnets værelse og lad barnet være med til at vælge når der skal indkøbes nye lamper. Det kan være at forskellige hjørner eller områder bliver lavet om til lege område på værelset, der bygges slot under lagner og puder, moderne tippy eller en god gammeldags hule, hvor små lyskæder og lamper også kan være en del af oplevelsen. Kun fantasien sætter grænser.

 

I takt med at barnet bliver ældre og bliver skoleklar, kommer der også skrivebord og flere praktiske sager ind på værelset. Lys og lamper får en anden funktion end tidligere, og med smarte bordlamper skal der også findes hygge belysning og lyskæder på vægge og reoler for at skabe en stemning når venner og veninderne er på besøg, når kærestesorg skal klares og når der skal gøres klar til første date. Lys og valg af lamper har en stor indvirkning på følelser og velvære, og med det helt rigtige valg kan man påvirke ens velbefindende mere end man tror og helt fra barnsben.

 

 

 

Børnebestik

Babyer lærer hurtigt hvordan mad kan manipuleres i deres små søde hænder, så det kan kommes i munden. Det er en vigtig egenskab at lære og det næste naturlige skridt for barnet er at lære at bruge bestik. Barnets motorik og læren omkring at holde og bruge bestik er vigtig og nødvendig for senere at kunne holde blyanter i skolen m.m.

At lære barnet at sidde ved bordet og spise mad kan være en udfordring i sig selv, og at lære at skulle spise med bestik kan være endnu en svær opgave for både barn og forældre. Kom godt fra start og lær barnet at holde rigtigt på bestikket og invester i godt børnebestik der hverken er for tungt eller i forkerte størrelser til den lille barnehånd.

Babyer plejer ikke at kunne spise selv med en gaffel eller ske til de er ca. 18 måneder gammel, men så snart de kan sidde i en høj barnestol og spise er det ideelt at visse dele af måltidet sker med bestik i hånden for at lære motorikken. Lad barnet eksperimenterer med bestik der har ergonomisk greb og bløde silikone overflader.

Gør det ekstra sjovt for barnet at lære at sidde ved bordet med familien ved måltiderne, og lad barnet elske at få sit helt eget bestik. Bestik kan komme med sjove mønstre, farver og former som gør det ekstra sjovt at skulle lære at spise med bestik.

Små hænder er forskellige og man lære bedst ved at have alle muligheder foran sig. Forhindringer som almindeligt bestik gør det kun mere udfordrende og vanskeligt for både barn og voksen, og selve oplevelsen bliver ikke tryg, sjov eller lærerig. Skab trygge rammer hvor bestikket passer og er designet til baby og børnehænder og lad dem lege og eksperimenterer med at holde og spise. Det er svært at skulle gå fra at have lært at bruge hænderne til at komme mad i munden til at skulle kunne motorikken til at få maden balanceret på gaffel eller ske og helt ind i munden.

Det kan blive en beskidt affære med baby mad overalt, men det er en naturlig del af processen for barnet at lære at spise med bestik og ikke mindst at sidde med ved bordet.

 

 

 

Børnesmykker

Forældre har ofte truffet et valg på forhånd, og tit sker det før barnet selv kommer og spørger om lov til at få huller i ørene. I mange forskellige kulturer er det ganske normalt at børn bærer smykker til daglig, og fra de er helt små babyer vil de få huller i ørene. I vesten er man ofte lidt mere påpasselig med hvornår børn og ikke mindst babyer har smykker på og får lavet hul i ørene.

De mindste kan sagtens bære smykker, men det er vigtigt at der vælges med omhu for barnets sundhed og sikkerhed. Børn med huller i ørene kan vælge at bære små fine ørestikker i hverdagen, og kommer ikke til at gå på kompromis med de fleste skoler og børnehavers regler, så længe de ikke kan hænge fast i noget. Øreringe i skoletiden er fint men når klokken ringer ind til idræt er det ikke en god ide at lade barnet have smykker på.

De bedste mulige smykker for barnet uanset alder er at lade dem bære ægte sølv smykker i 925 Sterling sølv. Hos Dealicious finder du altid baby og børne smykker i flotte designs og rent 925 Sterling silver der går godt til barnet selv, dåbsgave, fødselsdag eller bare når der skal nogle fine nye smykker til som barnet vil elske at både have på og have liggende i smykkeskrinet. Gør det til en helt særlig oplevelse at have egne smykker for barnet.

Vare tilføjet til ønskeliste

Vi bruger cookies for at sikre den bedste oplevelse. Læs mere her