Black Label


Moderne Black & Dark Interiør Design

En kollektion af indretningsprodukter og fabelagtigt design der giver inspiration til rummet. Det moderne rum kan indrettes med mørke farver og stilfulde sorte produkter i smagfuldt design. Den sorte farve er en uundgåelig farve i det nordiske design hjem og indretning af rum. Den sorte farve er dramatisk, stærk, rå og elegant i udtrykket. Bruges den sorte farve kreativt med en kombination af farver og materialer understreges den design orienterede og markante stil ved at skille sig ud på en sofistikeret og elegant måde.

Smukt Hjem & Sofistikeret Indretning

Black label giver mulighed for at gå på opdagelse i et væld af produkter hvor det sorte tema og design handler om at udtrykke sig, fortælle en historie og finde design elementer der skaber historier og gemmer på fortællinger.

Sort er et utrolig vigtigt design element i interiør, mode og livsstils design. Det er let at bruge, sammensætte og ethvert rum har brug for noget sort. Sort er en statement og et særligt udtryk der kan forene det rå industrielle look med det elegante og sofistikerede design.

At indrette med sort kan være vanskeligt for nogle, især hvis man ønsker at gøre stemningen lys og let, men sort er faktisk lige det modsatte af hvad man tænker om mørke farver. Den sorte mørke farve er perfekt til rummet med meget naturligt lys eller hvor der findes en meget hvid grundlæggende design tanke. Den sorte farve kan være med til at fremhæve andre farver som kobber, guld eller design elementer som farverige malerier. Sort er ikke altid en mørk og dramatisk farve at indrette med, medmindre man ønsker at gå den mørke luksuriøse vej.

Sort er tidløst, elegant og kan give et moderne forfriskende design element til enhver indretning.

Vare tilføjet til ønskeliste

Vi bruger cookies for at sikre den bedste oplevelse. Læs mere her